BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csütörtökön ismét lesz kormányinfó

Csütörtökön délelőtt 10 órától tart kormányinfót Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Az eseményt élőben fogjuk közvetíteni!

Csütörtökön délelőtt 10 órától tart kormányinfót Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő – erről tájékoztatta lapunkat a Kormányzati Tájékoztatási Központ szerda délután.

GULYÁS Gergely
Idén szeptemberben először tart kormányinfót Gulyás Gergely / Fotó: Soós Lajos

Utoljára augusztus 22-én, két héttel ezelőtt volt kormányinfó, akkor a tárcavezető egyebek között arról beszélt, hogy van jogi megoldása az ukránokkal fennálló vitának, amivel biztosítható a Barátság kőolajvezetéken történő hosszú távú szállítás. Egyébként ez azóta meg is történt, szeptember 9-i hatállyal a Mol ugyanis megkötötte a megállapodást. Ahogy szóba került az is, hogy törekednek ugyan arra, hogy megegyezzenek az Európai Bizottsággal a bíróság ítéletével kapcsolatban, de ha nem sikerül, akkor segíteni fogják a migránsokat, hogy az unió fővárosába utazzanak. 

A kormányinfót természetesen élőben közvetítjük majd.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.