BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Váratlanul távozik az ATV egyik arca – nagyot hibázott

Tóth Géza második késését már nem nézte el a csatorna. A műsorvezető tizenhárom éven keresztül volt az ATV Híradó egyik arca.

Sokak számára váratlan bejelentést tett az ATV Híradójának egyik arca, Tóth Géza. Ennek oka az, hogy péntek reggel lekéste a beosztás szerint általa vezetendő ATV Híradót. Ez már nem először fordult elő, így ezzel betelt a pohár.

Tóth Géza ATV
Tóth Géza 13 évig volt az ATV Híradó műsorvezetője / Fotó: Tóth Géza / Facebook

„Kedves Barátaim, ismerőseim! Eljött az a pont amikor 13 év után befejezem a híradózást. Fontos része volt az életemnek, és köszönöm az ATV-nek a bizalmat. Túlvállaltam magam, és ma reggel komoly zavart okoztam, hogy elnéztem a beosztásom, és nem mentem be az ATV híradójába. Másodszor elkövetni ugyanazt a hibát, nem fér bele! Elnézést kérek a kollégáktól és a kedves nézőktől is” – írta pénteken közzétett Facebook-posztjában Tóth Géza.

A bejegyzésben a műsorvezető arról ír, hogy ez már a második ilyen eset volt. A Média1 cikke szerint az első tavaly decemberben történt, akkor fegyelmi eljárás is indult ellene, ám végül szankciók nélkül megúszta az ügyet.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.