BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Donald Trump megszólalt, miután másodszor is megpróbálták megölni

Egészen hihetetlen, a republikánus elnökjelölt két hónapon belül immár a második merényletkísérletet élte túl. Donald Trump most először szólalt meg, miután vasárnap újra rálőttek.

Ahogy arról a Világgazdaság beszámolt, két hónapon belül a második merényletet követték el Donald Trump ellen. A volt USA-elnököt, jelenlegi republikánus elnökjelöltre ezúttal a golfpályáján lőttek rá.

Fox News hosts Donald Trump for a Town Hall event in Pennsylvania
Donald Trump megszólalt, miután másodszor is megpróbálták megölni / Fotó: AFP

A legidősebb fia, Donald Trump Jr. már jelentkezett a közösségi médiában, ahogy reagált a titkosszolgálat és a helyi rendfenntartó erők is. Donald Trump azonban ezidáig nem szólalt meg.

Most viszont megtette: az adományozóinak küldött ki néhány perccel ezelőtt egy rövid e-mailt.

Ebben leszögezte, hogy biztonságban van, és jó érzi magát, miután vasárnap a dél-floridai golfpályáján incidens érte. „Lövések dördültek a környezetemben, de mielőtt a pletykák elszabadulnának, szeretném, ha ezt hallanák először: biztonságban és jól vagyok” – fogalmazott a republikánus elnökjelölt, az Egyesült Államok korábbi elnöke.

Trump az is leszögezte, hogy semmi sem fogja lelassítani, és soha nem adja fel. „Mindig is szeretni foglak titeket, amiért támogattok engem” – zárta levelét.

Lindsey Graham, Trump szövetségese, republikánus szenátor az X-en jelentette be, hogy beszélt Donald Trumppal, aki jó hangulatban van. „Ő az egyik legerősebb ember, akit valaha ismertem. Jó hangulatban van, és eltökéltebb, mint valaha, hogy megmentse országunkat” – írta Graham.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.