BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

KGFB: mégsem lesz rekord a váltók számában?

Túlzásnak tűnnek a novemberi kötelezőkampányban elhangzott jóslatok, amelyek szerint az idén a váltók száma elérheti az egymilliót is – legalábbis az előzetes eredmények szerint.

 A tavalyi 650-700 ezer biztosítóváltó ügyfél mellett ez évben hasonló lehet az átszerződők száma, az online alkuszok novemberi összegzése szerint több mint 300 ezer kliens náluk már az előző hónapban megkötötte új biztosítását. Erre ugyanakkor december 31-ig még van idejük az autósoknak, így a végleges számok (az offline és a biztosítók saját kötéseivel együtt) csak januárban lesznek meg. Az viszont már most látszik: nemcsak az egymillió, de a 800 ezres „álomhatár” is merész becslés volt.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.