BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kifulladt a forinterősödés

A délelőtt folyamán ugyan javított a hazai fizetőeszköz mindhárom fontos hiteldevizával szemben, az elmúlt egy órában azonban ismét elvesztette erejét a forint.

Az euróért a mai kereskedés folyamán akadt pillanat amikor 276 forintot sem kértek, mivel reggel óta folyamatosan erősödött a hazai deviza. Azonban délután a mérleg nyelve ismét az euró javára billent és akurzus a 280 egységes váltási szintet is érintette.

A dollárral szemben a 207,5 egységes váltási szint alá is benézett a forint délben, azonban jelenleg a zöldhasúért már 210,82 forintot kérnek a bankközi devizapiacon. Igaz ez még mindig csaknem két forinttal alacsonyabb ár a tegnapi záróértéknél. A svájci frank árfolyama sem sokáig járt 185,5-nél, egész délután drágult forintban kifejezve az alpesi deviza, jelenleg 188,3-en váltják a bankközi devizapiacon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.