BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már 2,69 százalékot esett a BUX

A Budapesti Értéktőzsde elsőszámú indexe 2,69 százalékos esésben állt néhány perccel fél egy után. A BUX Index a hét utolsó kereskedési napját 12655 pontról folytathatja.

A vezető papírok közül az összes árfolyama esett a nap eddigi részében. Legtöbbet a Mol részvényei veszítettek értékükből, az olajipari cég papírjait 4,27 százalékkal adják olcsóbban mint tegnap délután. Emellett a Richter és az OTP papírok ára is jelentős mértékű esést produkált: a gyógyszergyártóért 30295, a bankpapírért 2889 forintot kérnek. Előbbi 3,47, utóbbi 2,01 százalékos árcsökkenést jelent.

A Magyar Telekom árfolyama csupán 0,36 százalékkal mérséklődött, a papírra utoljára 547 forinton született kötés. A forgalom továbbra is alacsony, a részvény szekcióban a kötések összértéke ma még a 6,3 milliárd forintot sem érte el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.