BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már csak 9000 forint a Mol

A Budapesti Értéktőzsde elsőszámú indexe 0,4 százalékos mínuszba süllyedt a délelőtti kereskedés folyamán. A BUX a nap hátralévő részének 11623 pontról fut neki.

A vezető papírok közül a Mol, az OTP és a Richter árfolyama is esett. Legnagyobbat a gyógyszergyártó papírjainak tulajdonosai bukták: a Richterért 29190 forintot adnak jelenleg, ami 1,38 százalékkal alacsonyabb a pénteki záróárnál.

A legnagyobb forgalmat a nap eddigi részében az OTP papírokkal bonyolították le a befektetők, a teljes parkett 3,8 milliárdos forgalmából 2,5 milliárd forint értékben a bankpapír cserélt gazdát. Az OTP részvényekre utoljára 2238 forinton született kötés.

A Mol árfolyama fél egykor 9000 forintig süllyedt. A blue chippek közül egyedül az Mtelekom drágult ma délelőtt: a papír 586 forintot ér, ami 2,26 százalékkal magasabb árfolyam, mint pénnteken záráskor.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.