BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Oda a délelőtti forinterősödés

A dollárral és az euróval szemben már gyengült a forint a pénteki zárószinthez képest, viszont a svájci frankkal szemben egyelőre még tartja magát.

Igaz csak néhány fillérrel, de többet kértek a bankközi devizapiacon egy órakor az euróért, mint pénteken a piacok zárásakor. Délelőtt 286 forint környékén is járt a kurzus, jelenleg az euró egységéért 288,75 forintot kell fizetni.

A dollár a mai kereskedés korai szakaszában 225 forint fölé drágult, rövidesen azonban 221-et sem kértek érte. Sajnos a kora délutáni árváltozási hullám ismét a forint gyengülését hozta, és a zöldhasúért jelenleg 222,8 foorintot kérnek a kereskedők. A svájci frank ára minimális mértékben 192 forint alá esett, a nap eddigi részében váltották az alpesi devizát 193,5 forint felett és 190,6 alatt is. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.