BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Pozitív nullában" zárt a Dow Jones Industrial Average

A nap eleji meggyőző emelkedés után a Dow Jones-t folyamatos lemorzsolódás jellemezte, majd délutánra egy nagy esés és egy nagy emelkedés tarkította a kereskedést. A mértékadó amerikai tőzsdeindex végül kismélrtékű pluszban (0,48 százalékos emelkedéssel) zárta a hét első keresledési napját. Az index komponensei mélg ennél is változatosabb képet mutattak.

A két másik new york-i index az S&P 500 és a Nasdaq hasonló pályát járt be napközben, ám az előbbi 0,56 az utóbbi pedig 0,82 százalékos emelkedéssel zárta a napot.

A Dow Jones Industrial Average (DJIA) komponensei közül 21 részvény árfolyama emelkedett, míg 9 esett. A nap nyeretese a Home Deopt volt 4,47 százalékos emlekedéssel, míg a legnagyobb vesztes a Pfizer 10,2 százalékos eséssel.

A pénzvilág papírjai közül a JPMorgan Chase pluszban, míg a Citigroup, a Bank of Amarika és a Amarica Express mínuszban zárt.

Az S&P 500-on jegyzett papírok közül a Wells Fargo 2,46 százalékos és az AIG 8,03 mínuszban, azonban a Morgan Stanley 1,98 százalékos pluszban állt meg.

<A class=hircsat href="javascript:HighlightAll('''');">

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.