BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A CIB anyabankja fizet osztalékot

A rendes közgyűlésen a részvényesek arról határoztak, hogy részvényenként 2,6 eurócent osztalékot állapítanak meg a 2008-as év után, ami 932 490 561 megtakarítási részvény után összesen 24,2 millió euró osztalékkifizetést jelent.

Az osztalékfizetés 2009. május 21-én válik esedékessé , a részvénykupon levágásának időpontja 2009. május 18. A fenti részvényenkénti osztalék és az Intesa Sanpaolo megtakarítási részvényének tegnapi, április 29-i árfolyama közötti arány 1,65 százalékos osztalékhozamot jelent.

Szintén a rendes közgyűlés keretében a részvényesek jóváhagyták a független könyvvizsgáló, a Reconta Ernst & Young díjazásának integrációjára vonatkozó előterjesztést. A rendkívüli közgyűlésen résztvevő részvényesek jóváhagyták az alapító okirat egyes módosításait.

Ezeket a változtatásokat a Bank of Italy által 2008. március 4-én bevezetett „A bankok szervezetére és irányítására vonatkozó felügyeleti előírások”-nak megfelelően kell végrehajtani - jelezte sajtóközleményében az Intesa.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.