BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új, tervezhető nyugdíj-előtakarékosság

A jelenleg középkorú, aktív keresők időskori megélhetését segíti az AXA Biztosító Kilátó nevű új nyugdíjprogramja, melynek előre kiszámított, rögzített járadékával elkerülhetővé válik a nyugdíjas kori jelentős életszínvonal-csökkenés és jól kiegészíthetők a nyugdíjpénztárakban elhelyezett öngondoskodási célú megtakarítások – fogalmaz a cég közleménye.

A hosszú távú befektetéshez kötött biztosítási program során folyamatosan befizetett díjakat az AXA Biztosító alacsony kockázatú eszközalapban helyezi el, és a megtakarítási időszak hossza, valamint az ügyfél kockázatvállalási hajlandósága alapján előre meghatározza a kifizetésre kerülő járadék minimális összegét.

Az ügyfelek így már a szerződéskötés időpontjában megismerhetik a tíz-, tizenöt- illetve húszévnyi megtakarítási időszak után tíz, tizenöt, illetve húsz év alatt kifizetésre kerülő járadék minimális mértékét. A járadék összegét az ügyfél tovább növelheti, ha a biztosítási díj legfeljebb 50 százalékát a többlethozamot ígérő Best Selection alapba helyezi el. A Best Selection eszközalapot az elmúlt három évben kiemelkedő nyugdíjpénztári hozamokat elérő AXA Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. menedzseli.

Amennyiben a megtakarítási időszak során akár a tőkepiaci környezet, akár az ügyfél élethelyzete változik lehetőség van a fizetendő díjak, vagy a meglévő befektetés összetételének módosítására, sőt szükség esetén akár a díjfizetés is szüneteltethető.

Amennyiben a Kilátó program megtakarítási időszaka alatt hirtelen tragikus esemény vagy súlyos betegség következik be az Ügyfél életében, a biztosító akár járadék formájában, akár egy összegben azonnal megkezdi a kifizetést, ami bármilyen célra felhasználható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.