BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kötelező: túlóráznak a CIB fiókok

Hosszított nyitva tartással reagál a kötelező gépjármű felelősség-biztosítással (kgfb) összefüggő rohamra a CIB Bank - derül ki a lapunkhoz eljuttatott közleményből.

A CIB Bank valamennyi bankfiókjában elérhetővé tette - alkuszcége, a CIB Alkusz közreműködésével - a biztosítási szolgáltatásokat: első lépésként a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást, valamint a casco megkötésének lehetőségét.

A nagy érdeklődésre való tekintettel pedig meghosszabbította nyitvatartási idejét, így segítve azoknak, akik munkaidőben, munkanapon nem tudnak erre időt szakítani.

Országos fiókhálózatának minden egységében novemberben minden hétköznap reggel nyolc órától este hatig, szombatonként pedig kizárólag a gépjármű biztosítást váltani szándékozó ügyfeleket rendkívüli nyitva tartással várja a hitelintézet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.