BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatezer alá is benéz az OTP? - Hogy áll a forint?

A forint reggel tovább gyengült tegnap estéhez képest, de az elmúlt órákban tartotta magát. A blue chipek viszont zuhannak, a BÉT-en több kisebb papírt felfüggesztettek.

Egy euró jelenleg 282,3 forintot ér, a dollár ára 221,94 forint, a svájci frankért 199,52 forintot adnak.

A blue chipek közül jelenleg az OTP áll a legnagyobb, több mint 3 százalékos mínuszban, a bankpapír ára 6 110 forint. A Mol 2 százalékot meghaladó veszteséggel, 18 650 forintért kel el, a Magyar Telekom 1,56 százalékos mínusszal, 650 forintért forog, míg a Richter ára 42 050, a papír 0,59 százalékot veszített értékéből.

Számos kis, B kategóriás papír kereskedését függesztették fel a Budapesti Értéktőzsdén az árfolyamok 10 százalékot meghaladó csökkenése miatt a nyitást követően pénteken. A BÉT honlapja szerint a Bookline, a Humet, a BIF és a KONZUM kereskedése szünetelt rövid ideig.

Millió helyett milliárd dolláros eladási megbízást adhatott egy nagy kereskedő cég a New York-i tőzsdén, ezért zuhatntak óriásit a tőzsdeindexek. Az M betű helyett a B betűre üthetett egy New York-i bróker, ezért zuhant magyar idő szerint este 9-kor 1000 ponttal a nyitási szint alá a Dow Jones tőzsdeindex - értesült a CNBC híradója.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.