BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mélyben az euró, de a forint izmos maradt

A forint jól tartotta magát a nap folyamán és késő délutánra ismét a reggel látott, erős sávban mozog, miközben az euró továbbra is gyengélkedik.

Egy euró most 273,73 forintot ér, vagyis a hazai deviza a nap közben bekövetkezett enyhe gyengülést követően most ismét a délelőtti szintre erősített. A dollár ára kereken 216 forint, a svájci frank 194,7 forintot ér. Az euró ugyanakkor nem tér magához: egy euró most 1,2669 dollárt ér, holott az európai deviza már az előző heti, 1,28-as szintekkel is több mint egy éves negatív rekordot döntött.

A BUX 0,35 százalékos pluszban, 23 334 ponton áll. A blue chipek közül az OTP és a Magyar Telekom gyengélkedik, a Mol és a Richter erősödik. A Mol ára most 20 180 forint, a Richter 42 500 forintot ér, az OTP-vel 6 380 forinton kereskednek, a Magyar Telekom ára 648 forint.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.