BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mélyütés a devizahiteleseknek: éves csúcson a svájci frank

Szívhatják a fogukat a devizahitelesek, csütörtök délelőttre ugyanis elromlott a hangulat a világ részvénypiacain, a svájci frank közelít az éves rekord 208,7 CHF/HUF árfolyamhoz. Délután kettő után már meg is haladta azt.

Csütörtök délelőttre elromlott a hangulat a világ részvénypiacain, a forint ennek megfelelően gyengült, az euró árfolyama a szerdai 279 forintról 282 forintra emelkedett.

Aktuális árfolyamokat itt találhat

A dollárt délután 13 órakor 230,1, a svájci frankot pedig 208,4 forinton jegyezték. Sajnos innen már csak egy apró lépés a 208,7-es éves rekord CHF/HUF árfolyam. Délután fél háromkor az árfolyam átlépte a 209-es szintet is.

A dollár 231,18 forintot ér, az euró pedig 283,65-ön áll. Az euróért 1,2276 dollárt adnak.

Azóta, hogy a svájci frankot úgymond elengedte az SNB (svájci jegybank), tehát nem gyengíti azt mesterségesen, az alpesi deviza rallyzik és a forinttal szemben szintén emelkedik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.