BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szárnyal a forint, két és fél havi csúcs!

A reggeli gyengülést követően a régiós devizákkal együtt mozgott késő délutánra a hazai fizetőeszköz, így erősödött minden vezető devizával szemben, az uniós devizával szemben pedig két és félhavi csúcsra tört.

Szerda délelőtt még 278 forint fölötti árfolyamon jegyezték az eurót, délután fél hatra azonban nagy hajrával 277,09 forintig erősödött. A devizahitelesek nagy örömére a svájci frankkal szemben is folytatta a hét elején megkezdett erősödését a hazai deviza. A nap folyamán többször benézett a hazai deviza a 207-es árfolyam alá azonban nem tudta tartani azt késő délutánig, 206,9 forintért adták az alpesi devizát fél hatkor.

A dollárral szemben folytatta napok óta tartó erősödését a hazai fizető eszköz és a 215,21 forintos árfolyamig erősödött szerdán.

A forint pillanatnyi árfolyamát itt megtekintheti!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.