BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Zuhanó OTP, stagnáló forint

Nap végére erősödött a BUX és a vezető részvények többsége, az OTP azonban nem tudott szépíteni. A forint pedig az euróval szemben erősödött a svájci frankkal szemben gyengült.

Délután nem sokkal fél öt után a forint reggeli nyitó értékéhez képest minimális egy forintos erősödést ért el a forinttal szemben így egy uniós deviza 280,37 forintba kerül. A svájci frankkal szemben gyengült, ugyan de jelentős változás nem történ a deviza árfolyamában, egy alpesi valuta 207,64 forintot ért. A dollár árfolyama nem változott tegnap óta 218 forintot ér.

Friss piaci adatokat itt tekintheti meg!

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX nap végére minimális 0,08 százalékos növekedést ért el, záráskor 22 263,94 ponton állt.

Az OTP reggeli negyedéves eredmények közzé tétele óta folyamatosan esett, záráskor 2,08 százalékos mínuszt ért el, 4 940 forintot fizettek egy részvényért. A vezető részvények többsége drágult a nap folyamán. A MOL minimális 0,96 százalékos erősödéssel 20 300 forinton zárt, az MTELEKOM részvényeiért 1,82 százalékkal többet, 670 forintot fizettek. A RICHTER kismértékű 0,28 százalékos erősödéssel 45 830 forinton zárt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.