BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nem bírta bevenni a 200-as határt a forint

Nap végére elvesztette erejét a hazai deviza a svájci frankkal szemben, az euróval szemben október 14. óta nem látott erős szintet ért el a forint hétfőn délelőtt.

Az uniós devizával szemben kismértékben gyengült a hazai fizetőeszköz. Késő délutánra egy euróért 273,82 forintot adtak, ami nem sokkal marad el a délelőtti 273,23 forintos szinttől. A forint október 14. óta nem látott erős szintet ért el az euróval szemben hétfő délelőtt, a hazai deviza 0,9 százalékot javított és ezzel a fejlődő piaci térség devizáinak élére állt a jelenleg tapasztalható rali során – jelenti a Bloomberg.

A friss tőzsdei és devizapiaci adatokat itt megtekintheti!

Az alpesi devizával szemben gyengült leginkább a hazai fizetőeszköz. Délelőtt még többször a 200-as határ felé indult a forint, de nem tudott stabilan a 201 forintos szint alatt maradni. Így nem sokkal öt óra előtt 201,55 forintot kértek egy svájci frankért. Az amerikai dollárral szemben is gyengült a forint. Kismértékben erősödött a dollár az euróval szemben azonban még az mindig az 1,40-os jegyzési szinten áll. A zöldhasút 195,52 forintért adják a bankközi devizapiacon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.