BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A forint továbbra is hiába küzd a svájci frank ellen

A svájci frank árfolyama ma reggel is a 221-es szint felett mozog, az átmeneti erősödést követően a forint ismét visszacsúszott a tegnap este látott gyenge sávba.

Egy svájci frankért jelenleg 221,19 forintot adnak, a tegnapi, 221,56 forintos záróárhoz képest. Az árfolyam a korábbi órákban kissé javult, de az átlagos ár is bőven 221 forint felett van ma. A legjobb pillanatban is csak 220,25 forintot ért el az árfolyam. A jelenlegi árfolyam egyébként kis korrekciót követően valamivel jobb a mai eddig csúcsnál, ami 221,88 forint volt.

Az euró kapcsán viszont a helyzet jobb, a tegnapi, 276,34 forintos záróárhoz képest a közös európai deviza most 275,92 forintot ér. A forint szűk sávban mozgott ma, az átlagos ár eddig 276,16 forint volt, a legjobb árfolyam 275,29 forint.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.