BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csak a dollárral szemben erősödik a forint

A dollár veszített értékéből az uniós devizával szemben, a hazai fizetőeszköz is csak a zöldhasúval szemben erősödik.

Pénteken délután 277,83 forintot kértek a bankközi devizapiacon egy euróért ami ugyan gyengébb a csütörtöki 277,1-es záró értéknél, azonban jobb a délelőtti 278,25-os árfolyamnál.

A friss deviza- és részvénypiaci adatokat itt megtekintheti!

A forint árfolyma a svájci frankkal szemben a nap folyamán többször benézett a 212-es árfolyam határ fölé azonban mindig visszatért alá. Délutánra azonban nem csak fölé emelkedett, de a 213-as szint felé vette az irányt. Egy alpesi devizáért péntek délután 212,6 forintot kérnek ami jelentős gyengülést mutat a 211,35 forintos csütörtöki zárást követően.

A rossz hír sújtotta amerikai fizetőeszközzel szemben erősödik forint. A dollár egységéért 208,0 forintot kérnek, ami javulás nem csak a délelőtti 210,1 forintos szinthez képest, de a csütörtöki 209,26 záró értékhez képest is.

A zöldhasú 1,322-es csere szinten zárt csütörtökön az euróval szemben. Pénteken délutánra azonban folyamatos gyengülő tendenciát követve 1,335-es szintig gyengült a dollár.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.