BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Már 222 forint a svájci frank

A svájci frank tovább erősödött a bankközi devizapiacon, és a forint napon belüli előnye elolvadt az euróval szemben. Így 222 forinton jegyzik az alpesi devizát.

A svájci frank ára 222 forint délután a bankközi devizapiacon, az euróért 276,56 forintot kell adni. A hazai deviza gyakorlatilag visszaállt a reggeli szintre az euróval szemben, miközben a frank újabb erősödési hullámon ment keresztül délután.

Az euró újabb történelmi mélypontra esett a svájci frankkal szemben: 1,2458-as szinten áll a kurzus, így az alpesi deviza erősödésének hatására a frank/forint kereszt 220,7 körüli szintről 222-re változott.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A Morgan Stanley napokban kiadott elemzése, melyben 1,2-es euró/frank árfolyamot prognosztizálnak, egyre valószínűbbnek tűnik. Az euró napról napra újabb történelmi mélypontra kerül a frankkal szemben: hol az alpesi deviza erősödése, a kockázatkerülés emelkedése miatt, hol az euró gyengülése okán.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.