BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szárnyal a Richter - Zöldben Európa

A vezető európai indexekkel együtt erősödik a pesti parkett. A blue chipek közt csak az MTelekom veszített értékéből, a Richter szárnyalásba kezdett.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX délután tovább erősödött. A tőzsdeindex 1,09 százalékos pluszban járt kora délután, így 21 603,34 pontra erősödött.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A blue chipek közt egyedül az MTelekom részvényei veszítettek értékükből kora délutánra. A távközlési papírok 0,37 százalékos gyengüléssel 535 forinton álltak.

A Richter vezeti a pozitív ranglistát, a gyógyszeripari részvények árfolyama 2,1 százalékos emelkedést produkált, így a részvények kereskedése 43 700 forinton zajlik. Az OTP szerényebb 1,1 százalékos növekedést követően 5 308 forinton állnak. A Mol 0,25 százalékos erősödéssel 19 850 forintra erősödött.

A vezető európai indexek pluszban járnak, az indexek többsége 1 százalék feletti erősödést értek el. a német DAX index továbbra is a 7 ezer pontos határ fellett tartózkodik, 1,07 százalékos növekedéssel. A lengyel WIG20 0,922 százalékos növekedést ért el délutánra.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.