BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Esik a BUX - szórják az OTP-t

Nyitáshoz képest három százalékkal 5425 forintra gyengült az OTP papírjainak árfolyama. A Budapesti Értéktőzsdén rendkívül negatív a hangulat egyedül a gyorsjelentést most közzé tévő Magyar Telekom tudott emelkedni: 0,18 százalékos pluszban 540 forinton áll.

A Budapesti Értéktőzsdén továbbra is a líbiai események uralkodnak: a rendkívül negatív hangulatban egyedül a gyorsjelentést most közzé tévő Magyar Telekom tudott emelkedni: 0,18 százalékos pluszban 540 forinton áll, a Mol - vélhetően az olajáremelkedés miatt - nyitáshoz képest 0,22 százalékkal 22650 forintra emelkedett.

További piaci adatok itt!

A vezető részvények közül az OTP részvényeinek árfolyama nyitáshoz képest három százalékkal 5425 forintra gyengült. A Richter 1,4 százalékkal 37 615 forintra esett vissza, az Egis 20 700 forintos ára a tegnapi záróértéknek felelt meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.