BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ott folytatja a forint, ahol abbahagyta

Alig változott a forint árfolyama hétfő reggel az előző hét végéhez képest, az eurót továbbra is 270, a svájci frankot pedig 210 forint alatt jegyzik.

A hazai fizetőeszköz árfolyamát továbbra is a kormány reformcsomagjában található változtatásoknak szóló megelőlegezett bizalom támogatja. Kedvezőnek tűnik az államadósság-ráta felső határának alkotmányos rögzítésére tett javaslat piaci fogadtatása is.

Az euró jegyzése a 270 forint körüli szinten maradhat egész héten az elemzők szerint. Hétfő reggel 7 órakor egy euró 269,60 forintba került a nemzetközi bankközi devizapiacon, a péntek esti 269,02 forint után. A svájci frankot 207,63 forinton jegyezték, a péntek esti 206,88 forint után. Egy dollár 198,13 forintba került hétfő reggel, a péntek esti 197,73 forintot követően.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.