BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rodeózik a forint

A forint ma reggel ismét ugrálni kezdett az euró viszonylatában, de a svájci frank árfolyamát tekintve is a hirtelen gyengülések, majd a fokozatos korrekció a jellemző.

Egy euróért jelenleg 272,16 forintot adnak, a tegnapi záróár 271,63 forint volt, igaz, a hazai deviza szűk sávban mozog az európai fizetőeszközzel szemben, hiszen az átlagár eddig 272,01 forint ma reggel. Két erőteljesebb erősödést mutatott a forint ma reggel, egyszer fél hétkor, utána pedig röviddel háromnegyed 8 előtt.

A svájci frankért most 207,86 forintot adnak a tegnapi 207,23 forinthoz képest, az átlagár 207,68 forint ma reggel. A mai legrosszabb árfolyam 208,43 forint volt. Az alpesi deviza árfolyamának változását tekintve is megfigyelhető a két erősödési szakasz, amit az euró ára is mutatott.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.