BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rémes hangulatban a forint

A forint ma reggel az euróhoz és a svájci frankhoz képest is gyengült, de a hazai deviza a régiós társaihoz viszonyítva is igen rosszul teljesít.

Egy euróért jelenleg 273,42 forintot adnak, a tegnapi záróár 272,54 forint volt. Az árfolyam erőteljesen emelkedett ma reggel és bár a közelmúltban korrekció kezdődött, még mindig messze vagyunk a kora reggel órákban kialakított, 272,52 forintos átlagtól. Ma egyébként már a 274-es szintet is csaknem megérintette a hazai deviza.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

A svájci frank tekintetében sem sokkal jobb a helyzet, 212,29 forintot adnak az alpesi devizáért és az árfolyam emelkedik. A mai átlag 210,84 forint, de ilyen tendencia mellett ez marad így sokáig. Tegnap még 210,36 forinton zárt a forint a svájci frankkal szemben.

A forint régiós összehasonlításban is igen rosszul teljesít; a lejhez, a zlotyhoz és a koronához képest is erőteljesen gyengült ma reggel.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.