BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A lélektani határ felett maradt a forint

A forint már délelőtt is a régió legrosszabbul teljesítő devizája volt, és délutánra sem tudott javítani ezen a pozícióján.

A forint 264-es reggeli árfolyamról napközben a 265-ös lélektani hatás fölé gyengült, majd napközben képes volt e szint alá erősödni, de délután újra gyengébbik formáját hozta a hazai deviza.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A forint 0,5 százalékot gyengült hétfőn az euróval szemben, amíg a lengyel zloty 0,15 százalékot esett. A cseh korona árfolyama nem változott, és a román lej 0,1 százalékot javított előző záróárfolyamához képest.

Az eurót délután 265,2 forinton jegyzik a bankközi devizapiacon 202 forintos frankárfolyam mellett. Az amerikai dollár ára 183,5 forint, amely 0,7 százalékos gyengülést jelent napon belül. A forint gyengülése technikailag már várható volt a Raiffeisen elemzői szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.