BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közel egy éves csúcson a BUX!

A BUX két százalékot emelkedett, így 11 hónapos csúcson áll az index.

A Budapesti Értéktőzsde vezető indexe a BUX közel 1 százalékos emelkedéssel kezdte a napot, majd 11 órára már több mint 1,5 százalékos pluszt mutatott az index. A BUX délutánra 2 százalékos erősödésben áll, 24 000 pont felett, közel 500 pontos napon belüli erősödéssel.

A részvénypiaci forgalom eléri a 20 milliárd forintot, amely jóval meghaladja az idei átlagos 16 milliárd forintos (egész napos) forgalmat.

Az OTP áttörte a 6 000 forintos elemzők által megjelölt erős ellenállási szintet. A bankrészvény 3,12 százalékkal kapaszkodott feljebb tegnapi záróárfolyamánál, 6 135 forinton jegyzik. A szektortárs 1,19 százalékot erősödött, így az FHB részvényeinek ára 1 020 forint.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A Mol 2,15 százalékot erősödött 24 930 forintra. A Magyar Telekom 1,86 százalékkal kapaszkodott feljebb 601 forintra. A Richter 0,95 százalékos pluszban 38 655 forintra emelkedett.

A kormány megegyezik a bankokkal, hogyan segítsék ki a devizahiteleseket, amely segítheti a banki portfóliók tisztulását. A német ipari megrendelések is jobban alakultak a vártnál, amely segíthette az európai vezető részvényindexek és a BUX emelkedését.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.