BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szépen erősödött a svájci frankkal szemben a forint

Az eurót 266 forint alatt jegyzik, a svájci frank árfolyama 202,5 forint körül mozog péntek délután.

A forint szinte egész nap stabil maradt az euróval szemben: napközben 266-os kurzusról 266,8-ig gyengült, majd visszakapaszkodott a 266-os árfolyam alá. A közös európai devizát jelenleg 265,77 forinton jegyzik.

A svájci frank még olcsóbb lett: a reggeli 204,2 forintról 202,5 forintra süllyedt az alpesi deviza ára. Ez annak köszönhető, hogy a svájci frank gyengült a vezető devizákkal szemben, miután az Egyesült Államokból a várakozásoknál kedvezőbb munkanélküliségi adatok érkeztek. AZ USA munkanélküliségi rátája két éves mélypontra ereszkedett – jelenti a Bloomberg.

A friss piaci adatokat itt megtekintheti!

A svájci frank 0,7 százalékot esett az euróval, és 1 százalékot a dollárral szemben. Egy hónap alatt 212 ezer ember talált munkát az USA-ban, az elemzők 190 ezerre számítottak. A munkanélküliség 8,9 százalékra csökkent.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.