BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Fekete péntek van az USA-ban, ami a karácsonyi vásárlási szezon kezdetét jelenti. Ma csak rövidített tőzsdei kereskedés lesz, a piacok magyar idő szerint este 7 órakor bezárnak.

Az Egyesült Királyságban a harmadik negyedéves GDP-adat első felülvizsgálatát közlik. A nyers adatok szerint negyedéves alapon fél százalékkal, míg éves összehasonlításban 2,3 százalékkal bővült a brit gazdaság.

Az USA-ban a novemberi szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index novemberi előzetes értékét közli a Markit. Októberben 54,8 pontra emelkedett a mutató, ami tavaly november óta a leggyorsabb növekedést jelenti.

A nemzetközi áruforgalom októberi alakulásáról is beszámolnak az Egyesült Államokban. A várakozások szerint az árukereskedelmi mérleg hiánya 3,6 milliárd dollárral, 59,7 milliárd dollárra növekedett.

Az amerikai tőzsdén jegyzett kínai internetes cég, a RenRen közzéteszi negyedéves eredményeit. Az elemzői várakozások szerint közel 50 százalékkal növekedhetett a cég bevétele az előző év azonos időszakához képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.