BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon a harmadik negyedéves beruházási adatokat közli a Központi Statisztikai Hivatal, amelyből megtudhatjuk, azok mennyiben járultak hozzá a vártnál gyengébb, a nyers adatok szerinti 2 százalékos GDP-bővüléshez.

Az OECD Magyarországra vonatkozó legújabb gazdasági előrejelzését közli. Legutóbb júniusban a szervezet a korábbi 2,5 százalékról 1,6 százalékra rontotta az idei GDP-növekedési előrejelzésünket.

Az OECD legfrissebb globális növekedési előrejelzéseit is publikálja. Legutóbbi, szeptemberi közlésében 2016-ban 2,9 százalékra, 2017-ben pedig 3,2 százalékra becsülte a világgazdaság növekedését.

Mario Draghi délután 3 órakor Brüsszelben az Európai Parlament gazdasági és monetáris bizottsága előtt beszél az eurózónában zajló monetáris politikai folyamatokról, illetve a Brexit kockázatairól.

A Sadbhav Group közzéteszi negyedéves eredményei. Az építőipari vállalat bevétele 7,613 milliárd indiai rúpia lehetett az időszakban, a működési eredmény szintjén pedig 463,5 millió rúpia nyereséget könyvelhetett el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.