BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Kamatdöntő ülést tart ma a Magyar Nemzeti Bank. A Portfolio által megkérdezett elemezők konszenzusa szerint nem várható módosítás a jelenlegi kondíciókon, ám a közeljövőben nem zárható ki a kamatcsökkentés.

A KSH a szeptemberi bérstatisztikákat publikálja. A januártól augusztusig tartó időszakban 6,8 százalékkal jártak magasabban a nettó reálkeresetek a versenyszférában, mint egy évvel korábban.

Az Európai Bizottság ismerteti az uniós országok novemberi fogyasztói bizalmi indexének előzetes becslését. Az októberi –8 pontról –7,7 pontra javulhat a mutató, ez az elmúlt négy hónap legkedvezőbb adata lenne.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a HP Inc. Az egykori Hewlett-Packardból levált számítógép- és nyomtatógyártó cég bevétele 11,9 milliárd dollár, egy részvényre jutó eredménye pedig 36 cent lehetett.

A vállalati szolgáltatásokért felelős Hewlett-Packard Enterprises is publikálja negyedéves eredményeit. A Hewlett-Packard másik utódvállalata 17 százalékos profitnövekedésről számolhat be az elemzők szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.