BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban a Fed közzéteszi legutóbbi kamatdöntő ülésének jegyzőkönyvét. A nem sokkal az elnökválasztás előtt tartott ülésen a döntéshozók nem változtattak a kamatszinten.

Az USA-ban a tartós fogyasztási cikkek rendelésállományának októberi alakulásáról is beszámolnak. A szeptemberi 0,1 százalékos havi csökkenés után most 1,5 százalékos emelkedésre számítanak a piacon.

Németországban a novemberi feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index előzetes értékét közlik. Októberben 54,3 pontról 55 pontra nőtt a mutató értéke, ami 2014 januárja óta a legmagasabb adat.

Az euróövezet feldolgozóipari beszerzésimenedzser-indexét is közzéteszik. A várakozások szerint az októberi 53,5 pontról lényegében nem mozdulhat az index. Ez szintén 2014 eleje óta a legjobb adat.

Közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a John Deere traktorok gyártója, a Deere & Co. A társaság bevételei közel 10 százalékkal zuhanhattak, profitja pedig kevesebb mint a fele lehet a tavalyihoz képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.