BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon a részletes szeptemberi kiskereskedelmi adatokat teszi közzé a KSH. A nyers és a naptárhatástól megtisztított adatok szerint egyaránt 5,1 százalékkal nőtt a forgalom az előző év azonos időszakához képest.

Németországban a harmadik negyedéves GDP-növekedés első felülvizsgálatát közli a Destatis. A nyers adat szerint negyedéves alapon 0,4 százalékkal, míg éves összehasonlításban 1,8 százalékkal nőtt a gazdaság.

Az Ifo német gazdaságkutató hangulatindexének novemberi értékét is publikálják. A piacon arra számítanak, hogy az októberi 110,5 pontról csak minimális mértékben mozdulhatott el a mutató.

Az Egyesült Államokban kereskedési szünnap lesz a hálaadás ünnepe miatt, így mind a részvény-, mind a kötvénypiacok zárva tartanak.

Csütörtökön közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a ThyssenKrupp. A Thomson Reuters elemzői konszenzusa szerint 10,32 milliárd eurós bevételt várnak a piacok, valamint 203 millió eurós nettó profitot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.