BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Sor kerül az OPEC-tagországok várva várt értekezletére Bécsben, ahol megvitatják az olajtermelés-csökkentési terveiket. Az országok megállapodhatnak a kitermelési szintek visszafogásáról.

Az USA-ban a regionális Fed-bankok által készített gazdasági helyzetértékelő jelentés, a Bézs könyv idei utolsó kiadását publikálják, amelyben bemutatják a gazdaság állapotát.

Az Egyesült Államokban az ADP közli a foglalkoztatottság novemberi alakulását a versenyszférában. Az októberi 147 ezer fős bővülés után most 160 ezerrel emelkedhetett a létszám a várakozások szerint.

Az eurózóna novemberi előzetes inflációs számait közli az Euro­stat. A becslések szerint 0,6 százalékkal növekedtek egy év alatt az árak, ez 0,1 százalékpontos gyorsulás lenne októberhez képest.

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke Madridban a University of Deusto Business School ünnepségén mond beszédet. Az esemény délután fél 2-kor kezdődik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.