BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Európai Központi Bank kamatdöntő ülést tart, ahol várhatóan fél évvel meghosszabbítja a jelenleg futó mennyiségi lazítási programját. Az eseményt Mario Draghi jegybankelnök sajtótájékoztatója követi. Magyarországon a novemberi fogyasztói árindexet közli a KSH. A Portfolio által megkérdezett elemzők konszenzusa szerint éves összehasonlításban 1,2 százalékkal emelkedhettek az árak.

A KSH közzéteszi az októberi külkereskedelmi adatok első becslését is. Szeptemberben 1 milliárd euró feletti volt a többlet a havi külkereskedelmi mérlegben, amit az import visszafogott alakulása okozott.

A Manpower közzéteszi a 2017 első negyedévére vonatkozó munkaerőpiaci előrejelzéseit, többek között Magyarországét is, amely megmutatja, hogy alakulhat a felvételi szándék a versenyszférában.

Kínában a külkereskedelem novemberi alakulásáról számolnak be. A várakozások szerint az export volumene 5 százalékkal zsugorodhatott, míg az import 4,1 százalékkal növekedhetett a múlt hónapban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.