BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon a mezőgazdaság idei teljesítményének előzetes becslését teszik közzé. A harmadik negyedéves GDP-adatokból már kitűnt, hogy a szektor eredménye igen erőteljesen mérsékelte a gazdaság lassulását.

A Magyar Nemzeti Bank közzéteszi évente publikált Növekedési jelentését, melyben a gazdaság hosszabb távú növekedési pályáját és annak meghatározó tényezőit mutatja be.

Kínában a novemberi fogyasztói árindexet közlik. A várakozások szerint az októberi 2,1 százalékról 2,2 százalékra gyorsulhatott a drágulás éves üteme, ami az elmúlt hét hónap legmagasabb inflációs mutatója lenne.

Németországban a külkeres­ke­delem októberi alakulásáról számolnak be. A szeptemberi csökkenés után most az export 0,9 százalékos havi bővülésére számítanak a piacon, miközben az import 1,1 százalékkal emelkedhetett.

Az Egyesült Államokban a Michigani Egyetem fogyasztói bizalmi indexének előzetes decemberi értékét közlik. A piac várakozása szerint a novemberi 93,8 pontról 94,1 pontra emelkedhetett a mutató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.