BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Törökországban a gazdaság harmadik negyedéves teljesítményéről számolnak be. A várakozások szerint a második negyedévi 3,1 százalékról 2,8 százalékra mérséklődhetett az éves GDP-növekedés üteme.

A Magyar Nemzeti Bank a befektetési szolgáltatók októberi kereskedési adatait közli, többek között az általuk kezelt idegen tulajdonú értékpapírok állományát is.

Lengyelországban a fogyasztói árak novemberi alakulását ismertetik. Októberben 0,2 százalékkal csökkentek az árak éves összehasonlításban, a várakozások szerint múlt hónapban pedig stagnáltak.

Az USA-ban az állami költségvetés novemberi adatait közlik, ami a költségvetési év második hónapját jelenti. A várakozások alapján 44 milliárd dollárról 115 milliárd dollárra nőhetett a hiány.

Az uniós külügyminiszterek tanácsa ülésezik Brüsszelben, előkészítik a december 15-i állam- és kormányfői csúcsot, ahol a beruházási program kibővítése és a menekültügy is napirendre kerül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.