BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon      az októberi kiskereskedelmi termékforgalom második becslését teszi közzé a KSH. A nyers és naptárhatástól megtisztított adatok szerint 2,6 százalékkal nőtt a volumen éves összehasonlításban.

Az euróövezetben a végleges novemberi inflációs adatot közlik. Az első becslés szerint éves szinten 0,6 százalékkal emelkedtek a fogyasztói árak, míg a maginfláció üteme 0,8 százalékra rúgott.

Az Egyesült Államokban a richmondi regionális Federal Reserve elnöke, Jeffrey Lacker egy gazdasági konferencián szólal fel egy kerekasztal-beszélgetés keretén belül. Az esemény magyar idő szerint este fél 7-kor kezdődik.

Az Egyesült Államokban a no­vemberben megkezdett lakásépítésekről és kiadott építési engedélyekről közlik az adatokat. Októberben több mint 25 százalékot ugrott az újlakás-építések száma, most csökkenést várnak.

Olaszországban a külkereskedelem októberi alakulásáról számolnak be. Szeptemberben 3,7 milliárd euróra rúgott a mérleg többlete, a várakozások szerint ez most 4,21 milliárd euróra emelkedhetett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.