BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Continental közzéteszi negyedik negyedéves gyorsjelentését. Az abroncsgyártótól 10,5 milliárd eurós bevételt várnak az elemzők, és 715 millió eurós nettó eredményt, mind a bevétel, mind a profit növekedhetett.

A külkereskedelmi forgalom novemberi első becslését ma közli a KSH. Októberben 903 millió euró volt a többlet a statisztikai hivatal adatai szerint, 2016 első tíz hónapjában pedig 8,5 milliárd eurót ért el a többlet.

A német ipar novemberi teljesítményéről is képet kaphatunk. Októberben nem száguldott a német gazdaság húzóágazata, akkor éves alapon 1,2 százalékos, havi összevetésben pedig 0,3 százalékos volt a növekedés.

A fizetési mérleg és a külkereskedelmi forgalom novemberi statisztikáját is ma adják közre a német hatóságok. Az előző hónapban az import 1,3 százalékkal, a kivitel pedig fél százalékkal növekedett, így 20,5 milliárd euró volt a többlet.

Az Eurostat magyar idő szerint tizenegykor közli friss munkanélküliségi adatait novemberről. Októberben 9,8 százalékos értékről számoltak be. Emellett szintén ma jelenik meg a Sentix euróövezeti befektetői hangulatindexe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.