BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ma kezdik az amerikai nagybankok a gyorsjelentési szezont, a JP Morgantől az elemzők közel 24 milliárd dolláros bevételt és 1,44 dolláros egy részvényre jutó nyereséget várnak 2016 negyedik negyedévére vonatkozóan.

Jelent a nagybankok közül a Bank of America is, az elemzői várakozások szerint a hitelintézet 20,85 milliárd dolláros bevételről és 38 centes egy részvényre jutó nyereségről számol majd be a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozóan.

Szintén ma teszi közzé negyedik negyedéves számait a Wells Fargo, a botrányba keveredett nagybank előzetes becslések szerint 22,45 milliárd dolláros bevételről és kereken egydolláros EPS-ről számol majd be.

Magyarországon a fogyasztói árak decemberi és 2016. évi alakulásáról számol be a KSH. A Portfolio által megkérdezett elemzők konszenzusa szerint 1,8 százalékra gyorsulhatott 2016 utolsó hónapjában az infláció.

Az Egyesült Államokban a decemberi kiskereskedelmi adatokat közlik. A várakozások szerint 0,7 százalékkal emelkedhettek az eladások novemberhez képest, köszönhetően a szokatlanul sok autóértékesítésnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.