BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon az építőipar novemberi teljesítményét közli a Központi Statisztikai Hivatal. A termelés volumene márciusban ért a mélypontjára, ahonnan egészen augusztusig növekedni tudott, azonban szeptemberben ismét kissé visszaesett. Októberben az építőipari termelés volumene 12,8 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól. A termelés mindkét építményfőcsoportban csökkent: az épületek építése 7,2, az egyéb építményeké 18,2 százalékkal.

A Nemzetközi Valutaalap magyar idő szerint délután három órakor friss makrogazdasági előrejelzést közöl, amely az októberben publikált World Economic Outlook sarokszámainak felülvizsgálatát tartalmazza.

Az euróövezet novemberi külkereskedelmi egyenlegét teszi közzé az Eurostat. A várakozások szerint a mérleg többlete az októberi 20,1 milliárd euróról 22 milliárd euróra növekedhetett.

Az Egyesült Államokban Martin Luther King napja miatt munkaszüneti nap van, ezért a részvény- és kötvénypiaci kereskedés is szünetel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.