BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A svájci Davosban megkezdődik a Világgazdasági Fórum szokásos éves találkozója, vállalatvezetők és politikusok vitáznak péntekig a világgazdaság aktuális kérdéseiről.

Németországban a ZEW gazdasági hangulatindexének januári értékét közlik. A várakozások szerint lényegesen erősödött az új évben a német befektetők optimizmusa, a mutató 13,8 pontról 18,5-re emelkedhet.

Az Egyesült Királyságban a decemberi inflációs mutatót ismertetik. A piaci várakozások szerint éves összehasonlításban 1,4 százalékos lehetett a drágulás, ami 2014 októbere óta a leggyorsabb ütem lenne.

Közzéteszi negyedik negyedéves gyorsjelentését a United Continental. Az amerikai légitársaság bevétele 9 milliárd dollár lehet, egy részvényre jutó nyeresége pedig 1,69 dollárra rúghat az elemzők szerint.

Ismerteti a tavalyi negyedik negyedévre vonatkozó gyorsjelentését a Morgan Stanley. Az elemzők szerint a nagybank 8,474 milliárd dolláros bevételről és 65 centes egy részvényre jutó nyereségről számol majd be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.