BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Államokban a fogyasztói árak decemberi alakulásáról számolnak be. A várakozások szerint a novemberi 1,7 százalék után 2,1 százalékra gyorsulhatott az éves infláció év végén.

Közzéteszik a regionális Federal Reserve bankok által készített gazdasági helyzetértékelő jelentés, a Beige Book idei első kiadását, amelyben helyi beszámolók alapján mutatják be a gazdaság állapotát.

A Goldman Sachs ismerteti a tavalyi negyedik negyedéves számait, a nagybanktól 7,724 milliárd dolláros bevételt és 4,82 dolláros egy részvényre jutó nyereséget várnak az elemzők.

A Citigroup is jelent, az elemzői konszenzus szerint a bank 17,304 milliárdos bevételről és 1,12 dolláros egy részvényre jutó nyereségről számol majd be.

A Netflix piaczárás után teszi közzé negyedéves jelentését. Az online műsorszolgáltatótól 2,5 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 35 százalékos növekedés lenne az egy évvel ezelőtti szinthez képest.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.