BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Magyarországon  a novemberi bérstatisztikákat közli a Központi Statisztikai Hivatal. A januártól októberig tartó időszakban 274 ezer forintra rúgott a versenyszférában a bruttó átlagbér, ami 5,3 százalékkal volt magasabb, mint egy évvel korábban.

Donald Trump  hivatalosan is az Egyesült Államok elnökévé válik. A beiktatási ceremónia magyar idő szerint este 6 órakor kezdődik a Fehér Házban.

Kínában  több makrogazdasági adat is megjelenik, a legfontosabb az, hogy beszámolnak a negyedik negyedéves GDP-növekedés alakulásáról is. Az első három negyedévben 6,7 százalékos volt az éves bővülési ütem,.

Az amerikai tőzsdék  nyitása előtt közzéteszi negyedéves gyorsjelentését a General Electric. A társaságtól 33,6 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, egy részvényre jutó eredménye pedig 46 cent lehet.

A Procter & Gamble  negyedéves számait a publikálja. Az amerikai cég bevétele stagnálhatott az egy évvel ezelőtti szinthez képest, profitszinten pedig minimális emelkedésről számolhat be a cég a konszenzus szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.