BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A McDonald’s  tőzsdezárás után teszi közzé évzáró negyedévének adatait. Az elemzők 5,9 milliárd dolláros bevételt és részvényenként 1,41 dolláros nyereséget várnak a gyorséttermi lánctól a negyedik negyedévre.

A költségvetés  egyenlegének 2016. évi részletes alakulásáról számol be a Nemzetgazdasági Minisztérium. A január eleji gyorstájékoztató szerint a kormány decemberben eddig soha nem látott mértékben szórta ki a pénzt.

Az eurózónában  szeptember óta erősödik a fogyasztói bizalom. Decemberben az Európai Bizottság mutatója –5,1 pontra emelkedett, ami másfél éves csúcsot jelentett. Januárban –4,7 pontig nőhetett a mutató értéke.

A Halliburton  ma publikálja negyedéves számait. Az ipariszolgáltató-óriás bevétele 4,09 milliárd dollár lehetett az időszakban, az üzemi eredmény szintjén pedig 217,3 dolláros nyereséget könyvelhetett el.

A Yahoo  negyedéves gyorsjelentése is megérkezik. A konszenzus szerint az internetes keresőoldalt üzemeltető cég 1,38 milliárd dolláros bevételt érhetett el, 155,5 milliós működési eredmény mellett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.