BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Az Egyesült Királyságban  a Legfelsőbb Bíróság délelőtt hirdeti ki döntését arról, hogy szavaznia kell-e a brit parlamentnek az Európai Unióból való kilépésről, vagy arról a kormány maga önállóan dönthet.

A Magyar Nemzeti Bank  kamatdöntő ülést tart. Az elemzők nem számítanak változásra, az alapkamat az év végéig 0,9 százalékos szinten maradhat.

Az Európai Unióból  érkeznek az előzetes januári beszerzésimenedzser-indexek. Németország, Franciaország és az eurózóna is délelőtt közli legfrissebb szolgáltatóipari és feldolgozóipari konjunktúramutatóit.

Közzéteszi  negyedik negyedéves gyorsjelentését a DuPont. Az amerikai vegyipari vállalattól 5,3 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami stagnálást jelent az előző év azonos időszakához képest.

Publikálja  negyedéves számait a Johnson & Johnson. Az egészségügyi cikkeket gyártó cég bevétele 18,3 milliárd dollár lehet, egy részvényre jutó eredménye pedig 1,56 dollárt tehet ki az elemzői konszenzus szerint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.