BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Boeingtól  23 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők a negyedik negyedévre a cég szerdai gyorsjelentésében, ami azt jelenti, hogy tavalyhoz képest 2 százalékkal csökkenhetett a repülőgépgyártó bevétele.

Németországban  a januári Ifo gazdasági hangulatindexet közlik. Decemberben 111 pontra emelkedett a konjunktúramutató értéke, ami 2014 februárja óta a legerősebb adatot jelentette.

Az amerikai tőzsdék  nyitása előtt közzéteszi negyedéves eredményeit az AT&T. A távközlési cégtől 42 milliárd dolláros bevételt és részvényenként 66 centes nyereséget várnak az elemzők a konszenzus alapján.

Az eBay  negyedéves gyorsjelentése is ma jelenik meg. A cég részvényenként 54 centes nyereséget könyvelhetett el, ami 4 centes növekedést jelent éves összevetésben.

Publikálja  negyedik negyedéves számait a Qualcomm társaság is. A csipgyártó bevétele hat százalékkal növekedhetett az előző év azonos időszakához képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.