BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Ford publikálja negyedéves számait. Az amerikai autógyártó bevétele 35 milliárd dollár lehetett az adott időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 31 centre rúghatott az elemzői konszenzus szerint.

Az Egyesült Királyságban a harmadik negyedévben még nem látszott a GDP-n a Brexit hatása, ekkor 0,6 százalékos negyedéves növekedésről számoltak be. Ez az ütem a negyedik negyedévben 0,5 százalékra lassulhatott.

Az Alphabet, a Google anyavállalata az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi negyedik negyedéves gyorsjelentését. A cégtől 18 százalékos bevétel- és 11 százalékos profitnövekedést várnak az elemzők.

Az amerikai technológiai cégek közül az Intel és a Microsoft is közzéteszi eredményeit. Míg az Intelnél bevételnövekedést jósolnak az elemzők, addig a Microsoft bevétele minimálisan csökkenhetett tavalyhoz képest.

A Caterpillar negyedéves gyorsjelentése is megjelenik. A cégtől 11 százalékos bevételcsökkenést várnak a piacok a konszenzus szerint, és 66 centes egy részvényre jutó eredményt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.