BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A légitársaságok közül  az American Airlines teszi közzé negyedik negyedéves gyorsjelentését. Bevétele minimálisan emelkedhetett az egy évvel ezelőtti szinthez képest, a profitja viszont a felére zuhanhatott.

A Chevronon  vállalattól 15 százalékos bevételnövekedést várnak az elemzők, a profitja pedig több mint kétszereződhetett. A nagy amerikai olajvállalatok is megkezdik a jelentési szezont pénteken.

A Colgate-Palmolive  is publikálja negyedéves számait. A társaság bevétele 3,9 milliárd dollár lehetett az adott időszakban, egy részvényre jutó eredménye pedig 75 centre rúghatott az elemzői konszenzus szerint.

A Honeywell  is gyorsjelentést készít. A cégtől közel 2 százalékos bevételnövekedést várnak az elemzők, az egy részvényre jutó eredménye pedig 10 százalékkal ugorhatott meg 2015 negyedik negyedévéhez képest.

A svájci  nagybankok közül a UBS jelent pénteken. A pénzintézettől 291 millió svájci frankos nettó eredményt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa szerint, ami 11 százalékos csökkenésnek felel meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.